Barion Pixel

Méret kalauz

Ismerd meg saját tervezésű ruháink széleskörű méretezéseit. és találd meg kedvenced tökéletes méretét!

Kérlek vedd figyelembe, hogy méret kalauzunk a JOH kabátokra és pulcsikra vonatkozik. Minden termékünk leírásában megtalálod a pontos méreteket centiméterben.

EGYES FAJTÁKHOZ AJÁNLOTT RUHAMÉRETEK

Az alábbiakban néhány gyakori kutyafajtára jellemző, átlagos méret alapján ajánlott ruhaméretet láthattok. Ezek nem egyeznek a ruhák méreteinél megadott centiméterben megadott méretekkel.

A legtöbb ruha állítható bizonyos mértékben, erre vonatkozó pontos adatokat az egyes termékek oldalain találtható leírásban találhattok.

Ha ezek után is kétségeid vannak kutyusod pontos méretével kapcsolatban, keress minket bátran telefonon, emailben vagy az oldal alján található űrlapon keresztül.

A keverék kutyusokat is nagyon szeretjük. Gondold át, melyik fajta jellegét hordozza leginkább kutyusod és ez alapján válassz méretet. Ha bizonytalan vagy, keress minket bátran, szívesen segítünk!

Mérd meg Kutyusodat az alábbi videó alapján

jegyzeteld fel a kapott méreteket. A hát méretet sokszor nehéz helyesen lemérni, így kérlek nézd meg példáinkat, inkább a kör méreteket vedd figyelembe.

Ha még mindig bizonytalan vagy kutyusod méretében, töltsd ki az alábbi kérdőívet és 24 órán belül emailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot és a megadott információk alapján meghatározzuk kutyusod helyes méretét!

  • pl: Kabát/Pulóver típusa; Mellső vagy hátsó végtagvédő stb.
  •  
Facebook
Follow by Email